Ziua Îndrăgostiţilor, între muzică live şi ritmuri latino

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Contestată sau nu, ziua împrumutată Valentines Day este un prilej bun de a petrece cu sau fără persoana iubită. Târgoviştenii nu se lasă mai prejos şi vor să macheze această dată. Vă spunem ce petreceri s-au anunţat în municipiu pe 14 februarie.

Trupa Târgovişteană Gang Band va cânta despre iubire în News Cafe, după ora 20.00. “Dedicat ţie şi jumătăţii tale, am pregătit o seară specială folosind toate ingredientele necesare unui răsfăţ în materie de muzică live într-un cadru unic”, anunţă trupa.

După ora 21.00, târgoviştenii pot alege ritmuri incendiare, la Clubul Studenţilor, unde şcoala de dans Salsa Elegante organizează o petrecere latino de Ziua Îndrăgostiţilor cu bachata, zouk şi salsa romantica.

Oferta de petreceri anunţate este deocamdată slabă. Asta nu înseamnă că târgoviştenii nu se vor distra pe 14 februarie. “Eu şi prietenul meu nu ne-am făcut planuri exacte. Vom ieşi în oraş să sărbătorim iubirea”, ne-a spus Mihaela Dima, de 20 ani. Băieţii au alte preocupări. “Până mâine mai e timp. Deocamdată să găsesc un cadou, că vremea asta nu prea m-a lăsat să ies din casă”, mărturiseşte George, un târgoviştean de 17 ani.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite