Zeci de dâmboviţeni au donat alimente, îmbrăcăminte şi bani pentru persoanele afectate de zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dâmboviţenii nu au rămas indiferenţi
Dâmboviţenii nu au rămas indiferenţi

Zeci de persoane din judeţul Dâmboviţa au donat, duminică, peste o tonă de alimente, îmbrăcăminte şi bani la centrul de colectare pentru sinistraţii din Vrancea şi Buzău. Potrivit reprezentanţilor Garnizoanei Târgovişte, punctul de colectare a fost amenajat în Piaţa Tricolorului din centrul municipiului Târgovişte, oamenii putând face donaţii în fiecare zi, între orele 10.00 şi 16.00.

"Garnizoana Târgovişte şi noi încercăm să ajutăm sinistraţii. Zeci de persoane au adus alimente, pături, îmbrăcăminte şi bani, iar acţiunea de colectare continuă", a declarat directorul filialei Crucea Roşie Dâmboviţa, Gheorghe Popescu.

În urma acţiunii de duminică au fost strânse o tonă de alimente, îmbrăcăminte şi bani, acestea fiind transportate la Baza Logistică din Bucureşti a Ministerului Apărării Naţionale, de unde vor fi transportate spre zonele sinistrate.

Gheorghe Popescu ne-a precizat de asemenea că mâine se va organiza o acţiune de popularizare în supermarcheturile din oraş. Crucea Roşie va fi sprijinită de voluntari de la Inspectoratul Şcolar.

S-a luat în calcul şi varianta amplasării unor corturi şi în celelalte oraşe din judeţ, dar şi în mai multe locaţii din Târgovişte, pentru ca oamenii să poată dona mai uşor.

Crucea Roşie Română a lansat, sâmbătă, o campanie pentru ajutorarea persoanelor blocate de nămeţi, izolate şi fără posibilităţi de aprovizionare în judeţele Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Galaţi, Giurgiu, Dâmboviţa, Botoşani, Bacău, Iaşi, Arad, Brăila, Neamţ şi Ilfov pentru a duce apă, alimente de bază şi pături.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite