Vreme neobişnuit de caldă pentru noiembrie. Miercuri sunt aşteptate 26 de grade.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima lună de toamnă a venit în România cu temperaturi neobişnuit de ridicate pentru această perioadă. În mod normal, potrivit statisticilor realizate pe baza datelor adunate în ultimii 100 de ani, temperaturile maxime la nivel naţional, la început de noiembrie, ar trebui să se încadreze între 4 şi 14 grade Celsius. Mâine sunt aşteptate, însă, chiar şi 26 de grade.

Anul trecut, pe 10 noiembrie, temperaturile maxime la nivel naţional se încadrau între 12 şi 20 de grade, iar cele minime între 5 şi 13 grade. În 2008, maximele nu depăşeau 13 grade Celsius. Anul acesta, în aceeaşi zi, se aşteaptă temperaturi maxime cuprinse între 16 şi 26 de grade şi minime de 6 până la 16 grade.
Meteorologii au veşti bune şi pentru bucureşteni. Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă, cu temperaturi maxime, miercuri, de până la 26 de grade Celsius şi minime de circa 13 grade.

Pentru următoarele două zile, mercurul din termometre va scădea uşor, însă vremea se va menţine caldă pentru această perioadă.

Joi, 11 noiembrie, temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, uşor mai ridicate pe litoral.
Vineri, 12 noiembrie, meteorologii anunţă maxime de până la 21 de grade şi minime cuprinse, în general, între 3 şi 11 grade. Vremea se menţine frumoasă în următoarele două zile şi în Capitală, unde joi vor fi maxim 21 de grade şi minim 11, iar vineri temperatura maximă va fi de 19-20 de grade, iar cea minimă de 7-8 grade Celsius.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite