Vrea să-şi cumpere un suvenir cu banii câştigaţi la Clickmania!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Pârvu
Ionuţ Pârvu

Ionuţ Cristian Pârvu citeşte ziarul «Click!» de când a apărut pe piaţă. Zi de zi şi fără să scape vreo pagină! A participat de fiecare dată la concursurile lansate, însă abia acum i-a surâs norocul.

Savurează cu plăcere în special paginile sportive, iar mondenităţile îl amuză. Îi place că nu sunt abordate teme politice, fiindcă este sătul de atâta laudă. Târgovişteanul lucrează ca electrician la o firmă din oraş. Cu cei 500 de lei de la «Click!»  vrea să-şi cumpere un suvenir care să-i amintească cum i-a câştigat.

"Nu m-am hotărât ce anume, însă sigur nu voi folosi aceşti bani pentru a-mi achita datorii”, spune câştigătorul. Ionuţ Cristian Pârvu este hotărât să joace mai departe, poate va avea mai mult noroc.

Clickmania! şi-a propus să facă fericiţi peste 2.800 de români. Se oferă premii în bani, de la 500 la 1.500 lei. Cum câştigi? Simplu! Cumperi ziarul «Click!», răzuieşti talonul de concurs şi urmăreşti numerele câştigătoare. Se pot lua premii cu „linie”, „coloană”, „diagonală”, „simbol” sau „număr norocos”.

De asemenea, se oferă premii suplimentare în revistele „Click! pentru femei”, „Click! Sănătate” şi „Click! Poftă bună”. Valoarea „numărului norocos” creşte în fiecare zi, oferind mai multe şanse la un premiu consistent. Taloanele necâştigătoare sunt aşteptate pe adresa redacţiei Click! şi vor intra în cursă pentru marele premiu, în valoare de 50.000 de lei. Concursul se va derula până pe 28 noiembrie.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite