Votaţi! Claudia Cazacu se bate pentru „Top 100 DJs” ai lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul „Top 100 DJs” a fost lansat acum zece ani de revista “DJ Magazine”. Târgovişteanca a reuşit să intre rapid în inimile fanilor din întreaga lume. Votarea se va încheia pe 23 septembrie.

Este târgovişteancă, se numără printre cei mai în vogă DJs din lume şi are nevoie de votul vostru. Claudia Cazacu este stabilită de 12 ani în Marea Britanie şi se bate anul acesta pentru a intra în „Top 100 DJs”, concurs care a fost lansat de revista “DJ Magazine”. Acest concurs se desfăşoară de zece ani şi este valabil pentru artiştii din lumea întreagă, îndiferent de genul de muzica practicat.

Muzica este viaţa ei

A fost pasionată de muzică de mic copil. A terminat Şcoala de Muzică, secţiunea “pian şi vioara” şi a ştiut de la început că muzica este ceea ce vrea să facă. “M-am mutat la Londra acum 12 ani şi am avut şansa să intru în contact cu lumea muzicii electronice de care m-am îndrăgostit imediat. Iubesc muzica electronică atat de mult, încât am decis să o transform în meseria mea. Când sunt pe scenă, mix-ul meu reprezintă o poveste pe care o spun mulţimii, iar când 5.000 de persoane sunt cu mâinile în aer pe muzica mea, totul se transformă într-un vis devenit realitate”, spune Claudia Cazacu.

DJ-iţa târgovişteană Are propriul ei studio unde petrece zile şi nopţi pentru a produce muzică. Atunci când nu călătoreşte pentru concerte, fanii o pot asculta la radio, unde are 14 emisiuni în fiecare lună. “Sunt norocoasă să fac ceea ce iubesc cel mai mult. Am avut gig-uri în S.U.A.,  Australia, Asia (Dubai, Abu Dhabi, China, Korea de Sud, India, Vietnam, Hong Kong) şi în toată Europa”, adaugă Claudia.

Fanii au prins repede drag de ea şi datorită lor, târgovişteanca a urcat rapid în topurile din întreaga lume. O puteţi vota pe pagina de internet www.top100djs.net. Concursul început în data de 1 august şi se va încheia pe 23 septembrie.

Claudia deţine un label trance, “Couture”

Claudia Cazacu, s-a născut în Târgovişte şi este stabilită în Londra. Este o figură cunoscută pe scena trance mondială, mixând alături de DJi ca Armin van Buuren, Sander van Doorn, Tiesto, Judge Jules, Paul van Dyk sau Eddie Halliwell şi realizând producţii de top, printre care Freefalling (feat. Audrey Gallagher), Contrasts (with Sied van Riel), Size Zero, Lekker şi Quatrain 2.

Mai multe detalii poteţi găsi pe web-site-ul ei www.claudiacazacu.com, pe Facebook (www.facebook.com/djclaudiacazacu), sau chiar pe Twitter (www.twitter.com/claudiacazacu), unde este mereu prezentă pentru noi update-uri.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite