Târgovişte: Doi morţi şi doi răniţi într-un accident rutier produs la Vişina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Doi morţi şi doi răniţi într-un accident rutier produs la Vişina
Târgovişte: Doi morţi şi doi răniţi într-un accident rutier produs la Vişina

Doi dâmboviţeni au murit, iar alţi doi au fost răniţi, în această dimineaţă, într-un grav accident rutier produs la ieşirea din localitatea Vişina din cauza unei grămezi de pietriş aflată pe una dintre benzile de mers şi care nu era semnalizată corespunzător.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Ioana Preda, a declarat, că accidentul a avut loc la ora 6.00, pe DJ 611, iar circulaţia a fost deviată timp de două ore pe ruta ocolitoare Zumbreşti-Petreşti.

Şoferul unei Dacii, N. Constantin, în vârstă de 43 de ani, nu a văzut la timp o grămadă de agregate minerale lăsată pe drum şi a intrat în coliziune cu un autoturism Aro, care circula regulamentar. Cei doi pasageri ai Daciei au murit pe loc, iar cele două persoane de 42 şi 44 de ani din autoturismul ARO au fostr rănite uşor.

„ Şoferul Daciei, care avea permis din 1988, nu a redus viteza la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga pentru ocolirea unei grămezi nesemnalizate de agregate minerale aflată pe partea carosabilă. Acesta a pătruns pe sensul opus şi a intrat frontal într-un autoturism ARO”, a precizat Ioana Preda.

Potrivit acesteia, poliţiştii vor declanşa o anchetă pentru a stabili cine se face responsabil de nesemnalizarea grămezii de pietriş lăsată în drum, care a fost cauza producerii acestui tragic accident.

„ Factorul drum a influenţat producerea accidentului. Şoferul autobasculantei care a lăsat grămada de pietriş în drum va fi cercetat penal. Are 30 de ani şi este din comuna Gura Şuţii ”, a încheiat Ioana Preda.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite