Poliţişti puşi pe drumuri de un presupus viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numai puţin de 20 de poliţişti au fost puşi pe jar de un telefon venit din partea unei minore de 16 ani, din Titu, care le-a povestit cu lacrimi în ochi că a fost victima unui viol. Fata le-a spus oamenilor legii că cinci tineri au abuzat de ea şi au abandonat-o pe câmp.

Mătuşa sa a sunat şi la ambulanţă, care a venit imediat pentru a-i acorda fetei primele îngrijiri după teribilul “incident”, însă medicii nu au constatat nicio urmă de maltratare pe corpul ei. “Funcţiile vitale sunt bune dar urmează să i se facă un control mai amănunţit pentru că ea a declarat că a fost violată. A venit singură acasă de pe câmp”, a declarat medicul Dumitru Cojocaru.

După ore bune de anchetă, minora de 16 ani le-a spus poliţiştilor că nu a fost violată, ci a întreţinut raporturi sexuale de bună voie, doar cu doi tineri, printre care şi iubitul ei. Violul a fost scornit de ea după ce a fost abandonată de cei doi în ploaie, la câţiva kilometri de casă. “În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta reclamată, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie legală prin parchet”, a declarat agent Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Dacă se va stabili că a minţit, minora ar putea fi amendată cu până la 1000 de lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite