Vinul Voievozilor, un nou produs marca Turnul Chindiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Cîrstina vrea să extindă gama de suveniruri de la Curtea Domnească
Ovidiu Cîrstina vrea să extindă gama de suveniruri de la Curtea Domnească

Succesul ciocolatei Turnul Chindiei, lansată de Complexul Naţional Muzeal “Curtea Domnească” din Târgovişte la începutul lunii septembrie, de Zilele Cetăţii, a determinat conducerea instituţiei să continue promovarea acestei mărci.

„În primul lot au fost 540 de tablete de ciocolată. 334 dintre acestea s-au vândut în primele două zile. Ne bucurăm că ideea noastră a fost bine recepţionată şi vrem să extindem gama de produse Turnul Chindiei”, a declarat Ovidiu Cîrstina, directorul complexului.
În luna decembrie, se va pune la vânzare un vin special, care se doreşte a fi denumit “Vinul celor 33 de voievozi”, după numărul domnitorilor de la Târgovişte. „Este vorba despre un vin care o să se găsească doar aici, la Curtea Domnească, un vin special, al voievozilor. O să mergem pe această marcă, Turnul Chindiei, pe care am înregistrat-o la OSIM şi probabil că îl vom boteza Vinul celor 33 de voievozi”, a dezvăluit pentru „Adevărul” Ovidiu Cîrstina.
Vinul va fi adăugat celorlalte produse personalizate cu imaginea turnului, a Curţii Domneşti şi a lui Vlad Ţepeş, ce se comercializează în prezent la magazinul de suveniruri din cadrul Ansamblului Monumental “Curtea Domnească”. O ciocolată Turnul Chindiei costă 4 lei, dar preţul unei sticle de vin nu se cunoaşte încă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite