Vezi aici intervenţiile ISU Dâmboviţa din acest sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost muncit la foc continuu. Pompierii dâmboviţeni au fost solicitaţi la numai puţin de 36 de urgenţe medicale dar şi la mai multe accidente.

•Sâmbătă - 25 februarie, la ora 22:55, un echipaj de intervenţie de la Detaşamentul Găeşti a fost solicitat pe strada Cuza Vodă din oraşul Găeşti, unde în urma unui accident rutier o conductă de gaze a fost lovită şi deformată. Pompierii au  asigurat zona până la sosirea echipelor specializate de la Distrigaz;

•Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgenţă la 36 de solicitări.

Echipajele SMURD au intervenit astfel: SMURD Târgovişte la 21 solicitări, SMURD Titu la 6(şase) solicitări, SMURD Moreni la 3(trei) solicitări şi SMURD Găeşti la 6(şase) solicitări. Afecţiunile pentru care au fost solicitaţi paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, ameţeli, vărsături, afecţiuni respiratorii, dureri lombare, renale şi abdominale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite