Vecinii şi prietenii au aprins lumânări în locul în care a murit Paul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vecinii s-au adunat la locul tragediei să-l plângă pe Paul
Vecinii s-au adunat la locul tragediei să-l plângă pe Paul

Paul era lăsat de părinţi la joacă împreună cu băieţii din cartier. Familia locuieşte în blocul vecin la doar câţiva metri de locul tragicului accident. În jurul orei 15.00 băieţelul împreună cu un alt copil s-au prăbuşit cu tot cu leagănul în care se dădeau. Peste ei a căzut schela leagănului care nu era fixată în pământ. Paul a fost ucis pe loc.

„Era un copil plin de viaţă, cel mai scump copil din cartier. Chiar dacă noi eram mai mari ca el, Paul venea să ne salute de fiecare dată. Îl cunosc de la câţiva anişori. Primăria este vinovată de acest tragic accident pentru că leagănul nu a fost prins în pământ şi pe lângă acesta mai sunt multe”, spune Cristian, un vecin de bloc.

Tinerii din cartier au venit cu lacrimi în ochi să aprindă o lumânare pentru sufletul lui Paul. „Îl cunoşteam pe copil pentru că fac cursuri de dans cu tatăl său, Răzvan Văduva. Nu-mi vine să cred. Am venit să aprind o lumânare pentru  că nu am putut rămâne indiferent la cele întâmplate, mai ales că este vorba de un copil care avea o viaţă înainte”, spune Anderei, un cursant al lui Răzvan Văduva, tatăl copilului ucis de leagăn.

Citiţi mâine în ziarul Adevărul de Seară răspunsul primăriei din Târgovişte despre acest teribil incident.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite