Vasile Lupaşc: „Trebuie să ne unim!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lansarea a avut loc în pub-ul La Scriitori
Lansarea a avut loc în pub-ul La Scriitori

Între ultimele manifestări desfăşurate de 1 decembrie la Târgovişte s-a numărat şi lansarea celei de-a treia cărţi audio a scriitorului târgoviştean Vasile Lupaşc – „Prin Iadul Tătarilor”, eveniment dedicat românilor adevăraţi.

Cartea audio, lecturată de Marcel Iureş, face parte din proiectul târgovişteanului Vasile Lupaşc de a readuce în amintire personaje şi fapte istorice care fac cinste poporului român. În demersurile sale, i s-au alăturat personalităţi din diverse domenii de activitate. „Lansarea de astăzi, restrânsă ca avengură,  nu s-a vrut a fi neapărat un eveniment cultural, cât mai ales un fel de a spune ”mulţumesc! ” celor care au susţinut acest proiect de readucere a istoriei naţionale în atenţia marelui public. Am avut marea bucurie şi onoare să lucrez cu personalităţi marcante din diverse domenii: actorii Mircea Albulescu, Marcel Iureş, Ovidiu Cuncea, campionul mondial de box Mihai Leu, Adi Igrişan de la Cargo, stareţul Mănăstirii Comana, regizoarea Martha Marmeliuc şi nu puteam lăsa să treacă ziua naţională fără a mulţumi acestor oameni care cred cu toată tăria în puterea României de a renaşte! Va urma o lansare naţională în Bucureşti şi apoi evenimente similare în oraşele mari ale ţării”, a precizat autorul.



„De la oamenii menţionaţi mai sus, fără excepţie, am auzit aceeaşi idee. Trebuie să ne unim, să ne strângem în proiecte utile ţării, cât mai mulţi oameni care avem ceva de oferit. Este singura noastră şansă să ne recâştigăm respectul ca naţie! Prin readucerea în faţa copiilor a istoriei, le vom da forţa necesară să se mândrească de faptul că sunt români”, a adăugat Vasile Lupaşc.
Cărţile lui Vasile Lupaşc se găsesc în librării sau pot fi comandate pe internet, de pe site-ul www.legend-of-vlad.ro.

Cărţile semnate Vasile Lupaşc
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite