DJ Claudia Cazacu aşteaptă voturile voastre pentru noul sezon de "Top 100 DJs"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgovişteanca speră să îşi doboare propriul record de anul trecut, atunci când a devenit prima femeie, dar şi primul român care a intrat în prestigiosul „Top 100 DJs” ai lumii. Chiar dacă mixează alături de nume grele din industria de gen, precum Armin van Buuren, Tiesto sau Paul van Dyk, Claudiei îi plac la nebunie câinii.

Are o lume întreagă la picioare. Nu există sfârşit de săptămână în care să nu fie actorul principal într-un club de fiţe din Ibiza, Dubai, Singapore sau Londra. Claudia Cazacu “a furat” simpatia multor tineri şi nu numai, prin dragostea pe care o arată faţă de munca enormă pe care o depune. Tocmai de aceea, atunci când prinde un moment, adoră să doarmă. Ar dormi zile întregi dacă ar avea timp, aşa cum ne povestea de curând.

“Ar adopta toate animalele fără stăpân”

Claudia este un om deosebit şi o prietenă desăvârşită, spune Raluca Porumboiu, de “de care nu mai scapă”. “Pe Claudia am cunoscut-o acum aproape 4 ani prin intermediul fratelui ei, Iulian. Este un om extraordinar. Şi nu spun asta doar pentru că este prietena mea. Orice prieten de-al meu care a avut ocazia săo cunoască, o să îţi spună acelaşi lucru. Este un om cu un suflet mare şi care dacă ar putea, ar ajuta pe toată lumea şi ar adopta toate animalele fără stăpân. Este un om plin de viaţă, alături de care e o plăcere să îţi petreci timpul”, ne-a spus cea mai bună prietenă a Claudiei.

A studiat vioara şi a fost olimpică la română

Cea care a învăţat-o pe Claudia să se semneze,  învătoarea Stela Popescu, ne-a mărturist cu emoţie în glas că a aflat despre DJ Claudia Cazacu, acum câteva luni, de la mama artistei. „Am avut o supriză nemaipomenită pentru că d-abia anul acesta am aflat ce face şi pe unde este. M-am întâlnit cu mama ei. Am rămas plăcut suprinsă de evoluţia ei. Chiar face parte din promoţiile mele de aur, spune fostul cadru didcatic al Şcolii de Muzică din Târgovişte.

Aceasta îşi aduce aminte că în clasa I, nimic din atitudine viitoarei DJ-iţe nu se întrevedea. „I-am fost învăţătoare în ciclul primar. În primele zile de şcoală mi-a dat impresia că e o fată timidă. Cu timpul şi-a căpătat încredere în forţele ei. A fost o elevă premiantă. Era foarte ambiţioasă şi constantă în pregătirea ei. Participa la olimpiade şi avea înclinaţie mai mult spre limba română. A studiat vioara şi cred că a ajtat-o mai bine decât pianul să îşi dezvolte abilităţile. Îi transmit să fie la fel de serioasă în ceea ce face şi să nu uite de unde a plecat, de ţara ei, de România”, a mai spus Stela Popescu.

Un nou sezon de „Top 100 Djs”

Claudia speră să îşi doboare propriul record şi facă o figură frumoasă şi în noul sezon de votare. „Pornesc la drum cu gânduri pozitive şi încredere. Este normal să îmi doresc mai mult decât anul trecut, dar fanii vor hotârî pentru mine. Orice  DJ poate fi votat, nu contează ţara din care provine. Şi eu am votat câţiva dintre dj-ii români anul trecut”, spune artista.

Cei care o apreciază, o pot vota pe site-ul www.top100djs.net, iar pe paginile www.facebook.com/djclaudiacazacu şi www.twitter.com/claudiacazacu, puteţi afla ultimele informaţii despre ea.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite