VINERI: Târg de joburi la Dărmăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În scurt timp, comuna Dărmăneşti va deveni o capitală a electronicelor.

Grupul chinez „Eurotion Electronics” va construi aici o fabrică de producţie a televizoarelor LCD, LED şi 3D, laptopuri, monitoare de calculator, touchscreen, sisteme de navigaţie auto şi rame foto digitale. La dezvoltarea acestei afaceri a contribuit şi Primăria Dărmăneşti, care a concesionat pentru 49 de ani terenul pe care se va ridica unitatea de producţie. Investiţia va depăşi 180 de milioane de euro şi va crea 2.251 de locuri de muncă. Recrutarea viitorilor angajaţi începe vineri, 6 mai, prin organizarea unui târg de joburi chiar la Dărmăneşti.

2.251 de locuri de muncă


Cătălin Niculae, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, precizează că anul acesta vor fi angajate doar 140 de persoane, în special pentru departamentele de marketing, vânzări şi financiar. Selecţia lunară de personal se va încheia în mai 2012, când se preconizează să înceapă producţia. Pentru reprezentanţii Grupului „Eurotion Electronics”, bursa de vineri are şi rolul unui studiu de piaţă.

„Vrem să stabilim, în funcţie de calificările celor care vor aplica pentru un job, cursurile de perfecţionare de care vor avea nevoie viitorii noştri angajaţi, fiindcă ne dorim să avem un personal foarte bine pregătit. În acest sens, vom colabora şi cu Universitatea Valahia din Târgovişte”, spune Ibrahim Karakan, director executiv.

De menţionat că investitorul caută forţă de muncă în judeţul Dâmboviţa, însă, dacă nu găseşte angajaţi care să corespundă necesităţilor firmei, va apela şi la AJOFM Prahova, municipiul Ploieşti aflându-se la aproximativ 20 de kilometri distanţă de Dărmăneşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite