VIDEO Patru maşini au ars într-o parcare din Târgovişte. Printre ele se află şi un BMW X6 GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Incendiul a pornit de la BMW iar două dintre maşini s-au făcut scrum. Anchetatorii urmează să stabilească dacă a fost vorba de o răzbunare, sau dacă s-a produs un scurt circuit la una dintre maşini.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINI CU MAŞINILE FĂCUTE SCRUM

Liniştea dintr-o parcare situată pe strada Crăiţelor a fost tulburată, în această dimineaţă, în jurul orei trei, după ce patru autoturisme au luat foc. Zgomotul puternic produs de elementele maşinilor care buşeau şi trosneau, i-au alertat pe locatari, care au sunat la pompieri. “M-a speriat terbil de tare. Până sus la etajul doi se vedeau flăcările. Pe mine m-au trezit căţeii care s-au speriat şi au început să latre. Nu ştiu dacă a pus cineva focul că la noi aici nici măcar nu ne-au furat din maşini. Se poate să fi aruncat cineva o ţigară aprinsă pe geam”, povesteşte o locatară.

Se pare că incendiul a pornit de la un BMW X6 al cărui preţ poate ajunge şi la 50.000 de euro. Aceasta şi un Logan s-au făcut scrum iar alte două, Un Volkswagen Golf 5 şi un autorusim KIA au fost cuprinse parţial de flăcări. “Am fost anunţaţi de izbucnirea unui incendiu pe strada Crăiţelor. Am fost informaţi iniţial că arde o maşină. Ajunşi la faţa locului am observat că ardeau trei maşini. Două dintre ele ardeau rău”, a declarat plutonier ajutant Vasile Păunescu, şef gardă intervenţie din cadrul ISU Dâmboviţa.

Răzbunare sau scurt circuit?!

Anchetatorii vor avea de muncă în perioada ce urmează pentru a stabili dacă a fost vorba de o răzbunare sau dacă s-a produs un scurt circuit la una dintre maşini. Criminaliştii urmează să strângă probe în această dimineaţă, iar maşinile să fie expertizate pentru a se stabili cauza exactă care a dus la producerea incendiului. Nici proprietarul limuzinei de lux şi nici cel al Loganului nu aveau asigurare casco. “A fost incendiată. E o maşină foarte scumpă”. Atât a avut de spus şoferul BMW-ului.

Printre maşinile care au luat foc s-a aflat şi cea a fiului unuia dintre cei mai cunoscuţi notari din Târgovişte. “Am reuşit să scot maşina la timp. Eu o parcam acolo lângă bloc. A fost vâlvătaie mare. Păcat şi de maşini, păcat de tot. Becurile, cauciurile pocneau foarte tare. Orice ipoteză nu poate fi dată la o parte. Anchetorii vor stabili care a fost cauza. Şi  maşina mea a fost atinsă de flăcări, dar mai puţin”, a declarat Tudor Doru Lucian, notar.

Anchetatorii au deschis, deocamdată, un dosar penal pentru distrugere, urmând ca al finalizarea cercetărilor să propună soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judectăria Târgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite