VIDEO Vijelia a smuls tabla de pe acoperişul unui bloc din Târgovişte şi a aruncat-o pe strada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vântul puternic a creat pagube la Târgovişte. Acoperişul unui bloc a fost serios avariat de o vijelie care a durat doar câteva minute. Mai multe bucăţi de tablă au fost aruncate pe stradă. Un martor a filmat cu telefonul mobil întreaga scenă.

Locatarii spun că acoperişul a fost construit de mai bine de 11 ani şi a fost nevoie de o rafală puternică pentru a-l dezmembra. "A venit vijelia din partea dinspre spital şi o rafală puternică a  luat tot ce a fost pe partea estică înspre spital şi a aruncat înspre vest. E un acoperiş mai vechi făcut la nişte vecini care sunt plecaţi la etajul 4, în Italia", a spus unul dintre locatari.

La faţa locului au sosit şi echipele de intervenţie care au înlăturat tabla de pe trotuar şi au făcut ordine în podul blocului.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de răcire accentuată şi de instabilitate atmosferică pentru majoritatea judeţelor. Precipitaţiile ar putea depăşi local 15 de litri pe metrul pătrat. În acest interval se vor înregistra averse şi descărcări electrice, intensificări ale vântului care vor lua şi aspect de vijelie, dar şi căderi de grindină, în mod izolat.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite