VIDEO TORŢĂ PE PATRU ROŢI. O Dacia Logan a luat foc în parcarea Minimax din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alarma a fost dată, noaptea trecută, în parcarea supermarketului Minimax din Târgovişte. O Dacia Logan a ars în proporţie de 90%, se pare, din caua unui scurt circuit. Anchetatorii nu exclud nici varianta răzbunării. Proprietarul, în vârstă de 38 de ani, este un agent de vânzări la o societate din municipiu şi nu avea maşina asigurată.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Incendiul a izbucnit în jurul orei trei dimineaţa în parcarea supermarketului Minimax din Târgovişte. La faţa locului au sosit pompierii dar şi mai multe echipaje de poliţie. Martorii spun că au ieşit afară imediat ce au văzut flăcările mari însă nu-şi dau seama ce a provocat incendiu.

Proprietarul maşinii le-a declarat oamenilor legii că la mijloc este vorba de o razbunare, după ce, în urmă cu două săptămâni, ar fi fost agresat de doi bărbaţi în acelaşi loc în care i-ar fi luat foc maşina. “Am coborât imediat ce am văzut flăcările. Ardea foarte tare maşina. Se auzea un zgomot puternic. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat”, a declarat un locatar.

Flăcările s-au extins şi la un alt autoturism parcat în apropiere însă  pagubele nu au fost însemnate. “Am fost anunţaţi de izbucnirea unui incendiu produs în parcarea supermarketului Minimax din Târgovişte. Este vorba despre o Dacie Logan. Ne-am deplasat la faţa locului cu o autospecială dar intervenţia nu a pus probleme deosebite. Cauza este în curs de stabilire”, a declarat plutonier major Vasile Dobrescu, şef Gardă Intervenţie la I.S.U Dâmboviţa.

Pompierii împreună cu poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabilii cauzele care au dus la producerea incendiului.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite