VIDEO Prefectura Dâmboviţa l-a pus pe liber pe “împăratul” Adrian Chiriţă. Domnia sa spune că tot el este “primar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Chiriţă
Adrian Chiriţă

Primarul comunei dâmboviţene Hulubeşti, Adrian Ionel Chiriţă, a fost suspendat din funcţie, prin Ordinul Prefectului de Dâmboviţa, ca urmare a condamnării, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, la o pedeapsă privativă de libertate. Chiar şi aşa, domnia sa spune că primăria îi aparţine…




“Instituţia Prefectului - Judeţul Dâmboviţa a emis Ordinul nr. 35/19.03.2012 privind constatarea încetării de drept a mandatului primarului comunei Hulubeşti, domnul Chiriţă Adrian Ionel, ca urmare a condamnării, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, la o pedeapsă privativă de libertate. La baza emiterii Ordinului Prefectului s-au avut în vedere: referatul întocmit de secretarul localităţii, dispozitivul deciziei penale nr. 131/03.02.2012 pronunţată de Curtea de Apel Ploieşti în dosarul nr. 2089/232/2010 şi prevederile legilor 215/2001, 393/2004 şi 340/2004.  Ordinul poate fi atacat la instanţa de contencios administrativ în termen de 10 zile de la comunicare”, se arată în comunicatul Prefecturii Dâmboviţa.

Adrian Chiriţă şi şeful Florin Popescu



Funcţia de primar a fost preluată de viceprimarul Neagoe Cornel. Potrivit unor surse, chiriţă ar fi fost numit, în această dimineaţă, consilierul noului primar. “Domn’ consilier” s-ar fi lăudat în stânga şi în dreapta că tot la el este comanda.  „Comanda primăriei va fi tot la mine, chiar dacă voi fi suspendat prin Ordinul Prefectului!”, declara edilul în urmă cu o lună, la un post de televiziune din Argeş.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite