VIDEO Percheziţii la romii din Prepeleac. Oamenii legii au ridicat doi suspecţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de or
Cei trei suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de or

Trei bărbaţi din Târgovişte, care locuiesc în zona “Prepeleac”, suspecţi în cazul unor furturi din locuinţă, au fost reţinuţi, astăzi, de oamenii legii. Aceştia sunt acuzaţi că au furat  aparatură electronică şi alte bunuri în valoare de zeci de milioane.

Lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte, împreună cu o grupă de luptători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă Dâmboviţa, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Municipiului Târgovişte, au efectuat percheziţii domiciliare la numiţii S.C., de 34 de ani, şi T.D., de 41 de ani, ambii din municipiul Târgovişte, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, aparatură electronică, laptop-uri, bunuri consumabile, etc.



“În sarcina numitului S.C. s-a reţinut comiterea a şase fapte de furt, respectiv 5 furturi din  locuinţă şi un furt din autovehicul,  fapte săvârşite în perioada iunie-septembrie a.c., bunurile sustrase fiind aparatură electronică, bunuri consumabile, telefoane mobile, diferite sume de bani. Totodată, poliţiştii au probat activitatea infracţională şi a numitului V.F., de 36 de ani, din municipiul Târgovişte, care împreună cu T.D sunt suspectaţi de comiterea unui furt din locuinţă, de pe raza municipiului”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând a fi  prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de or
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite