VIDEO PERCHEZIŢII Declaraţia unui hoţ versat: „Eu eram beat şi m-am trezit în duba poliţiei. La mine acasă au găsit doar un aparat de bărbierit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexe Drilă
Alexe Drilă

Oamenii legii din Găeşti, în colborare cu cei din Titu au efectuat, în această dimineaţă,  mai multe descinderi în locuinţele unor hoţi care se îndeletniceau cu furtul din gospodării. Zeci de maşini de poliţie, mascaţi şi jandarmi au creat reţeta perfectă pentru prinderea hoţilor. Percheziţiile domiciliare au fost făcute în Costeşti Vale şi Crângurile.

Lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, Titu şi Serviciului de Intervenţie Rapidă au efectuat 6 percheziţii domiciliare, în com Costeşti Vale, sat. Merişu, la persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de furt din locuinţe şi anexe gospodăreşti, comise pe raza oraşelor Găeşti şi Titu şi comunelor limitrofe.  



„În timpul acţiunii au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri şi anume:  flex, aparat de susură, bormaşini, drujbe, mopede, electrocasnice”, a declarat comisarul Alexandru Iorga, şeful Poliţiei Găeşti.

„La mine acasă au găsit doar un aparat de bărbierit”

„Nu ştiu de ce m-au adus la poliţie. Eu eram beat şi m-am trezit în duba poliţiei. Eram beat mort. La mine acasă au găsit doar un aparat de bărbierit. Eu nu am furat nimic”, a fost declaraţia lui Alexe Drilă, un hoţ despre care poliţia spune că a făcut ravagii în gospodăriile oamenilor simpli.



Bunuri de 30.000 de lei

Valoarea totală a bunurilor sustrase de cei 6 hoţi, printre care se află şi doi minori, se ridică la suma de 30.000 de lei. Cu toţii au fost duşi la secţie pentru audieri şi urmează să fie duşi în faţa magistraţilor  cu propunere de arestare preventivă.

cms Alexandru Iorga
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite