VIDEO Incendiu pe Şanţul Cetăţii din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Intervenţie dificilă a pompierilor dâmboviţeni pentru stingerea unui incendiu care a avut loc, noaptea trecută, pe Şanţul Cetăţii din Târgovişte. O casă, care aparţine unei familii de romi, a fost cuprinsă de flăcări şi distrusă în proporţie de 50%.

Proprietarii spun că la mijloc este o mână criminală, mai ales că nu este prima dată când le arde locuinţa. Ei bănuiesc că cineva le-a incendiat casa imediat după ce s-a lăsat întunericul. “Ne-am pomenit cu focul în casă şi nu am mai avut ce să facem. Am ieşit repede afară şi am văzut patru inşi care au aruncau cu pietroaie şi ei ştiu cu ce aruncau acolo. Asta e a doua oară când ne ia casa foc şi cred că tot ei sunt”, spune una din locatare. Pompierii au intervenit cu o autospecială impiedicând astfel ca flăcările să se extindă şi la celelalte locuinţe din apropiere. “S-a acţionat cu o autospecială pentru stingerea unei case a unei familii de romi. Intervenţia a fost dificilă pentru că în zonă sunt foarte multe case apropiate una de alta şi exista pericolul extinderii şi la alte locuinţe”, căpitan Nicolae Tudose, I.S.U Dâmboviţa.
 
Pompierii împreună cu poliţiştii încearcă acum să stabilească împrejurările în care a avut loc incidentul. Ei iau în calcul ca cineva să fi dat foc intenţionat locuinţei sau pur şi simplu, incendiul a fost provocat chiar de locatari în urma unui scandal.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite