VIDEO Florin Popescu, preşedinte PDL Dâmboviţa: „Încetați cu mârșăviile la adresa familiei mele, domnilor ”ziariști””

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supărat că o anumită parte a presei nu a salutat câteva poze postate de Florin Pepoescu pe Facebook, în care fetele sale cereau „internauţilor” să îl voteze, preşedintele PDl Dâmboviţa a reacţionat dur. „Încetați cu mârșăviile la adresa familiei mele, domnilor ”ziariști””, a replicat el, după care a scos şi respectivele poze de pe contul de socializare.

Antena 3 a semnalat până la ce nivel coboară candidații ARD pentru a câștiga campania electorală. Candidatul ARD de Dâmboviţa Florin Popescu a postat pe facebook scrisori de la fiicele sale de 7 şi respectiv 12 ani către alegători. Cele două copile scriu că tatăl lor este un om bun care ajută oamenii şi merită să fie votat pentru postul de paralamentar. După ce şi-a folosit copiii pentru a transmite mesaje politice electoratului, Florin Popescu a declarat că fetele lui nu trebuie implicate în acest scandal.



„Constat, cu tristețe, că discursul public a coborât până la un nivel inacceptabil, iar campaniile de denigrare au depășit orice limită.

Astăzi, un post de televiziune a doborât un trist record al josniciei,  prin implicarea copiilor mei în campania agresiva de defăimare a ,cărei victimă sunt de o bună bucată de timp.



Nemaiștiind cum să mă ponegrească, ”distinșii” ”ziariști” au comentat tendențios, jignitor chiar, faptul că pe contul personal de pe o rețea de socializare am publicat fotocopiile unor scrisori pe care fetele mele mi le-au adresat. Vă mărturisesc, cu mâna pe inimă, că am fost mândru de gestul fetelor mele care, deranjate de lucrurile urâte care se spun despre mine, au simțit nevoia să spună lumii întregi cum cum este cu adevărat tatăl lor, așa cum îl cunosc  ele. M-a bucurat și m-a emoționat gestul lor. Am vrut să împărtășesc tuturor prietenilor mei sentimentele care m-au încercat atunci când, într-o dimineață, am găsit scrisorile pe birou. Având în vedere că scrisorile au fost prezentate pe contul personal de pe o rețea de socializare, consider gestul ”jurnaliștilor” ca fiind descalificant. Pur și simplu au intrat cu bocancii în viața mea privată. Iar faptul că, prin demersul lor, au aruncat cu noroi și asupra fetelor mele, care au doar 7 respectiv 12 ani, demonstrează lipsa de scrupule a celor care orchestrează atacurile împotriva mea.

Ca părinte, nu voi permite niciodată să-mi fie jigniți copiii. Ca părinte, nu voi permite niciodată ca cei ce se dedau la astfel de josnicii să decidă viitorul copiilor mei”, a transmis candidatul pentru un post de deputat, printr-un comunicat de presă. 


image
image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite