VIDEO Emil Boc a fost rugat să facă discotecă la Conţeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în vizită în judeţul Dâmboviţa, primul ministru Emi Boc a avut parte de o cerere mai puţin obişnuită. O femeie din Conţeşti l-a rugat să le facă discotecă pentru ca tinerii, dar şi bătrânii să se distreze cot la cot.



"Avem primar frumos! E tânar, e eficient! Ştiţi ce trebuie să facă şi pentru tineretul ăsta? O discoteca! Practic, nu avem nici cinematograf, nici discotecă! Şi babele se mai duc câteodata", a spus femeia. "Dar sunteţi frumos, să ştiţi!", i-a mai spus ea.

Premierul a întrebat-o dacă merge la horă, iar femeia a răspuns că nu pentru că "acum nu mai e nimic". Premierul Emil Boc a vizitat ieri două localităţi din judeţul Dâmboviţa.  Oamenii i-au cerut mărirea pensiilor şi să nu le mai "ciuntească" din ele, dar şi majorarea alocaţiilor pentru copii.

Boc a  vizitat, în comunele dâmboviţene Dobra şi Conţeşti, o casă şi o şcoală construite prin programul "Casa verde".

În Dâmboviţa, au accesat Programul "Casa Verde" pentru persoane juridice şi administraţiile din Malu cu Flori, Râul Alb, Răcari, Titu, Târgovişte, precum şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa, iar pe lângă unităţi de învăţământ, au fost dotate cu panouri solare sedii de primărie, săli de sport, spitale şi centre medico-sociale de îngrijire.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite