VIDEO Au venit cu miloaga, dar au furat două telefoane mobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Au vrut să ceară de pomană dar au primit, în loc de “milă”, două dosare penale pentru că au încălcat una din cele zece porunci: să nu furi. Este păţania a doi hoţi, unul minor, de 15 ani şi altul de 59 de ani, care au fost filmaţi de camerele de supraveghere dintr-o societate de asigurări din Târgovişte, la scurt timp după ce au sustras două telefoane mobile.

Hoţul cel mare le-a declarat poliţiştilor că au intrat în sediul societăţii cu gândul de a cere câţiva lei de pomană, însă “cel rău” i-a împins spre păcat când au văzut cele două telefoane abandonate pe un birou.

“ De acum înainte, dacă văd pe cineva că fură, anunţ poliţia”

S-au uitat în stânga, s-au uitat în dreapta, dar au omis camerele de supraveghere. Bărbatul dă însă vina pe cel mic şi spune că el a stat doar de şase. “Nu le-am luat eu. Băiatul le-a luat, eu am stat de şase. Nu era nimeni acolo, nu ne-a văzut nimieni. Noi am fost acolo ca să cerem de pomană, să căpătăm un ban. Eu i-am spus la început să stea stea cuminte, dar el nu şi nu. Unul din telefoane l-a vândut, dar nu mi-a dat nimic mie. Eu nu am mai avut probleme cu poliţia. De acum înainte, dacă văd pe cineva că fură, anunţ poliţia”, spune Nae Ion.

Greşeala recunoscută este pe jumătate iertată însă legea e lege. “În baza informaţiilor deţinute şi în urma vizionării imaginilor preluate de camerele de supraveghere, poliţiştii au identificat autorii, pe numele acestora fiind întocmit dosar penal”, a declarat agent Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Oamenii legii au reuşit să recupere unul dintre cele două telefoane mobile şi să îl predea părţii vătămate. Cei doi sunt acuzaţi de furt calificat şi riscă între 3 şi 15 ani de închisoare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite