VIDEO Actorii din “Creanga de Aur” au avut prezentare de Hollywood. Au fost luaţi cu limuzina şi au păşit pe covorul roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentare demnă de cea mai prestigioasă peliculă a avut loc, joi la Târgovişte, acolo unde cei mai mici actori, “micile vedete”, au venit la avanpremiera filmului “Creanga de Aur”. Îmbrăcaţi după ultima modă, cu papion, frac şi rochii vaporoase, cei 24 de “acori” şi-au salutat publicul din limuzină.

“Eu am fost în Creanga de Aur măscărici. Eu eram păpuşă şi sora mea mai mare a vrut să fiu înapoi frăţiorul ei şi ne certam toţi pe creangă dar Zgripţuroaica ne făcea rele. Deodată, toţi o să ne batem pe craengă şi după aceea ne-am decis ca să ne dorim ca vrăjitoarea să dispară ca să dispară şi toate dorinţele rele ale ei”, ne-a declarat Radu, care ne-a făcut şi o scurtă prezentare a filmului la care au participat 24 de copii din Dâmboviţa, Ialomiţa dar şi Serbia.





Producţia face parte din ciclul „Poveştile Pădurii Fermecate”. Pentru filmări, întreaga echipă a petrecut mai multe zile în zone pitoreşti din Dâmboviţa, cum ar fi Vulcana Băi şi Vulcana Pandele. Scenariul şi regia îi aparţin lui Victor Mihalache, iar muzica originală este semnată Radu Mihalache. “Poveste filmului este una să zicem simplă. Este o pledoarie pentru prietenie şi  bună înţelegere că în vremurile noastre când nu mai ştim să ne înţelegem, am spus că copiii trebuie neapărat să înveţe aceasta”, ne-a spus Victor MIhalache.

Filmul este în curs de traducere în franceză şi engleză şi va fi trimis la mai multe festivaluri de film şi de televiziune din lume, printre care şi la prestigiosul Festival de la Cannes – ediţia 2013.

Prezentare "Creanga de Aur"
Prezentare "Creanga de Aur"
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite