VIDEO Bătaie de K1 pe o stradă din Târgovişte. Amantul unei femei, călcat în picioare de fostul...amant (continut explicit)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 22 de ani a fost călcat în picioare de fostul iubit al prietenei sale. Agresorul nu s-a putut stăpâni când a auzit că fetiţa lui, de doar trei săptămâni, este crescută de un alt bărbat, cu care fosta lui iubită a început o relaţie.

Un tânăr de 22 de ani din localitaeta dâmboviţeană Doiceşti a primit o bătaie demnă de galele K1 pentru că a îndrăznit să se iubească cu o fată care “a aparţinut” cândva altuia.

Totul s-a întâmplat acum două zile, pe o stradă din Microraionul III din Târgovişte. Pentru că a aflat că soţia sa l-a înşelat cu un tânăr de 22 de ani, un bărbat şi-a făcut dreptate singur. L-a bătut cu bestialitate, cu pumnii şi cu picioarele, încât abia se mai mişca. Doar poliţiştii comunitari l-au scăpat de furia agresorului înşelat.

 

Tânărul scandaliagiu are 23 de ani, este din Târgovişte şi se numeşte Stângaciu Cristian. Se pare că acesta aflase că soţia îl înşeala cu un alt tânăr de 22 de ani, de fel din localitatea Doiceşti.

Aceştia au dat nas în nas, astăzi, chiar în zona autogării din Târgovişte. Victima, David Alexandru, a fost lovită în repetate rânduri de soţul încornorat însă furia sa nu s-a îndreptat în niciun moment asupra soţiei sale. “Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, urmând ca în funcţie de numărul de îngrijiri medicale, să se facă o încadrare juridică a faptei. Agresorul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri”, a declarat agent Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.



Varianta “mărului discordiei”


Varianta tinerei de 20 de ani, este alta. Aceasta spune că agresorul a lăsat-o însărcinată şi cu trei luni înainte să nască, a părăsit-o. Pentru că simţea nevoia unui bărbat lângă ea, Narcisa s-a dus în braţele lui Alexandru David. “Agresorul m-a părăsit când eram însărcinată cu el în luna a cincea. M-a lăsat pur şi simplu, nu l-a mai interesat nimic. Acum, după patru luni de zile, vine să îşi ceară dreptul de tată. Fetiţa mea s-a născut şi are trei săptămâni şi acum o cresc împreună cu cel bătut”, a declarat Narcisa Cârstea.



Aceasta mai spune că nu îi va da nici în ruptul capului copilul pentru că nu îl mai iubeşte pe tatăl fetiţei sale. “E foarte gelos pe celălalt pentru că îi creşte copilul. Mi-a zis să i-l dau, dar eu nu vreau să i-l dau. Nu mai are acest drept. Eu nu mai simt nimic pentru el, nu îl mai iubesc”, a mai spus tânăra. 

Agresorul, lăsat în libertate






În urma investigaţiilor medicale, se pare că tânărul bătut a suferit un traumatism cranian facial şi mai multe echimozee. Agresorul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani pentru infracţiunea de lovire şi alte violente. El a fost însă lăsat în libertate, pentru că aşa legea din România este de partea lui.

Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani. A fost însă lăsat în libertate.

image
image
image
image
image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite