VALAH MOTOR PARTY Motocicliştii s-au distrat la Şuţa Seacă şi au strâns jucării pentru copiii nevoiaşi GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de motociclişti veniţi din Piteşti, Bucureşti, Braşov, Buzău, Constanţa, Ploieşti au răspuns pozitiv Clubului Valah din Târgovişte care a organizat, în acest weekend, o campanie de ajutorare a copiilor nevoiaşi. Împătimiţii mototarelor s-au strâns la Şuţa Seacă în cadrul unui eveniment unde biletul de intrare a fost “o jucărie





“Am înţeles că prietenii noştri de la Valah vor face o acţiune imanitară pentru o casă de copii şi m-am gândit că este o idee foarte bună ca fiecare să aducă câte ceva su bucurăm aceşti copii cât de puţin putem noi. E un lucru frumos. Şi noi  facem aceste acţiuni şi îi felicităm pe cei de la Valah”, ne-a declarat Achim de la Hunedoara.

Mai mulţi artişti au urcat pe scenă pentru a întreţine atmosfera în timp ce audienţa admira operele de artă realizate de unul dintre motociclişti.





“Vom face o campanie la Găeşti. Vom merge toţi cu motocicletele şi îi vom plimba pe copiii. E o chestie pe care o facem anual şi ne simţim şi noi bine şi ei se simt şi mai bine”, a declarat Bogdan Kesaru, preşedintele Clubului “Valah” din Târgovişte.



Jucăriile strânse cu această ocazie vor fi duse la o casă de copii din Găeşti pe 1 iunie.

Adi, unul dintre membrii "Valah" a muncit zile întregi pentru a realiza o mică expoziţie de obiecte futuriste făcute din fier forjat şi tot felul de chei şi piuliţe.





image
image
image
image
image
image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite