Urmează o săptămână aglomerată pentru elevii de la Şcoala "Coresi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhiva
Foto arhiva

În perioada 7-11 noiembrie, la şcoala din Târgovişte sunt planificate o serie de manifestări care să marcheze cei 50 de ani de existenţă a instituţiei. Activităţile se adresează în principal elevilor, dar şi părinţilor, fostelor cadre didactice şi chiar foştilor elevi.

Conducerea Şcolii "Coresi" din Târgovişte a dorit să celebreze cum se cuvine împlinirea a 50 de ani de la înfiiţarea instituţiei de învăţământ. Astfel că săptămâna viitoare vor fi organizate mai multe activităţi care implică, în primul rând, elevii, cadrele didactice şi părinţii, iar în al doilea rând, oficialităţile şi foştii profesori şi elevi ai şcolii. Este cel mai de amploare eveniment organizat de şcoală, în aşa măsură încăt să nu afecteze programul elevilor. “Cere foarte multă organizare, dar este un eveniment foarte important. Înseamnă muncă de echipă şi implicarea întregului colectiv de cadre didactice. Am încercat să nu afectăm programul de învăţământ şi chiar dacă unele manifestări se suprapun cu orarul elevilor, acestea sunt activităţi educative”, a declarat pentru "Adevărul" prof. Georgeta Gogeanu, directorul şcolii.

Recunoştinţă faţă de fostele cadre didactice şi foştii elevi

Programul evenimentului cuprinde activităţi demonstrative, concursuri, întâlniri cu părinţii, cu primarul municipiului, Gabriel Boriga, prezentări şi alte manifestări.
Vineri, la seara festivă, ce va avea loc la Teatrul Municipal Târgovişte, printre invitaţi se numără foşti profesori şi elevi ai şcolii. “Mi se pare firesc să fie prezenţi. Sunt oameni care nu s-au aşteptat să ne aducem aminte de aportul lor în această şcoală şi au fost impresionaţi. Ne raportăm la ceea ce au construit fostele cadre didactice înaintea noastră şi nu avem cum să-i uităm. Un loc important îl au şi fostii noştri elevi, care au dat renume şcolii, pentru că avem foarte mulţi elevi care au reuşit în viaţă, prin perseverenţă şi multă muncă”, a adăugat directorul.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite