Târgovişte: Urmărire ca în filme pentru prinderea unor tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Urmărire ca în filme pentru prinderea unor tineri
Târgovişte: Urmărire ca în filme pentru prinderea unor tineri

Poliţiştii din Moreni au făcut uz de armă, azi-noapte, pentru a prinde trei tineri care s-au sustras verificărilor făcute în trafic

Trei tineri au fost somaţi de poliţişti cu armamentul din dotare pentru că nu au oprit autoturismul în care se aflau la semnalul regulamentar al acestora. Incidentul s-a petrecut, azi-noapte, când cei trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani au refuzat să oprească autoturismul la semnalul poliţiştilor.  Pentru că li s-a părut suspectă maşina, oamenii legii i-au urmărit, iar tinerii văzându-se încolţiţi au încercat să fugă abandonând autovehiculul. 

“S-au efectuat somaţii regulamentare verbale şi s-au tras trei focuri de armă în plan vertical, reuşind astfel, prinderea rapidă a fugarilor”,  a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Andreea Mihălăchioiu.

Maşina era neînmatriculată, iar tânărul nu avea permis

Poliţiştii din Moreni au constatat că autoturismul era neînmatriculat. În plus, tânărul de 22 de ani suspectat că a condus autoturismul nu avea permis de conducere şi a refuzat şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pentru toate acestea, oamenii legii i-au întocmit dosar penal, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să stea după gratii între 2 şi 7 ani.

“Toţi trei şi-au recunoscut fapta şi sunt cercetaţi în stare de libertate. Nu s-a propus măsura arestării preventive”, a adăugat Andreea Mihălăchioiu.

Urmărirea ca în filme şi focurile de armă au trecut nesesizate de autorităţi. Viceprimarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, a declarat că nu ştie ce s-a întâmplat, azi-noapte şi oricum era de competenţa Poliţiei.

“Nu ştiu nimic despre acest lucru. Sunt problemele poliţiei”, a declarat viceprimarul municipiului Moreni, Constantin Dinu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite