Târgovişte: Circul “Super” din Ungaria a făcut reducere pentru târgovişteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Circul “Super” din Ungaria a făcut reducere pentru târgovişteni
Târgovişte: Circul “Super” din Ungaria a făcut reducere pentru târgovişteni

Peste 200 de târgovişteni au fost la circ. Ei au profitat de reducerea oferită de organizatori şi au putut intra în cupola circului cu doar 10 lei pe billet. Cei mai fericiţi au fost copiii, care s-au bucurat de toate numerele prezentate în arenă.

Circul Super din Ungaria a avut parte de success în Târgovişte. Spectacolul de aseară, de la ora 19.00, a avut parte de peste 200 de spectatori, de toate vârstele. De la bunicii care au venit cu nepoţii, până la cuplurile de tineri îndrăgostiţi, cortul circului a fost aproape plin.

Circ de criză

Spectacolul de ieri a fost la super-ofertă. Preţul biletului, atât pentru adulţi cât şi pentru copii a fost de 10 lei. “Am micşorat preţul biletului pentru această seară, de mâine preţul devenind întreg. Astăzi am zis că e bines ă reducem pentru că lumea nu are prea mulţi bani şi am făcut şi noi o super-ofertă”, a declarat Varga Attila, organizatorul spectacolului. Acesta a mai declarat că zona nouă în care este amplasat circul va produce sigur neplăceri. “Am înţeles că este prima oară când circul este situate în zona asta. Înainte era în centru, unde acum am înţeles, de la alţi circari care au fost aici, că e o parcare. Dacă nu am mai fost în Târgovişte, nu cunoşteam zona”, a mai declarat organizatorul.

Copiii au fost cei mai încântaţi


Prezenţi în număr foarte mare în cortul circului, cei mici s-au bucurat de toate numerele prezentate pe scenă. “Mi-a plăcut tot. O să îi zic lu mami să venim şi mâine că vreau să mai văd poneii şi căţeluşii”, a zis, la sfârşitul spectacolului, Andrei Popescu, un micuţ de 5 ani şi jumătate.

Nici cei mai în vârstă nu au rămas indiferenţi la giumbuşlucurile de pe scena circului. “Am venit cu nepoţica mea, dar m-am distrat copios şi eu. Nici num ă aşteptam să mă simt atât de bine la circ”, a declarat Andreea Iliescu, o bunică de 58 de ani.

Circul va avea ultima reprezentaţie duminică seară

Pentru cei ce au pierdut spectacolele de până acum e bine de ştiut că circul “Super” are, sâmbătă şi duminică, câte două reprezentaţii, de la orele 16.00 şi 19.00. Pentru aceste spectacole, preţul biletului va fi de 15 lei pentru copii, 20 pentru adulţi şi 25 de lei pentru cei ce vor dori să stea la lojă. Reprezentaţia de duminică de la ora 19.00 va fi ultima pe care trupa circului o va susţine în Târgovişte, dar va reveni la anul cu un nou spectacol, după cum au ţinut să ne asigure organizatorii. “Anul viitor vom veni din nou în Târgovişte. O dată pe an venim în câte o localitate. Ne place aici şi sperăm ca şi locuitorii oraşului să ne placă pe noi şi spectacolele noastre”, a declarat Varga Attila, organizatorul spectacolului.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite