Un protestatar, care s-a urcat pe un stâlp, a căzut de la 40 de metri, de beat ce era

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A scăpat doar cu o sperietură zdravănă. Un bărbat de 39 de ani, din localitatea dâmboviţeană Adânca, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a scăpat cu viaţă după ce a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune, de la o înălţime de 40 de metri.

Cristian Bănică se urcase să protesteze, supărat fiind după o ceartă cu soţia sa. Pompierii au venit la faţa locului cu o saltea pneumatică pentru a-l salva pe bărbat, având în vedere că el continua să bea în vârful stâlpului. La un moment dat, inevitabilul s-a produs. Protestatarul s-a prăbuşit în gol iar norocul său a fost că a nimerit direct pe salteaua pompierilor.

"După ce s-a urcat pe stâlp a sunat la 112 spunându-şi nemulţumirea. Am ajuns la faţa locului şi am negociat cu el pentru a-l determina să coboare, dar în acest timp el a continuat să bea. La un moment dat, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la 40 de metri, pe salteaua aşezată de noi sub stâlp. A scăpat nevătămat dar i s-au s-au acordat îngrijiri medicale de către un paramedic SMURD şi a fost transportat la spital, pentru investigaţii suplimentare", a declarat plutonierul Alin Prodan, de la ISU Dâmboviţa.



Cristian Bănică este despărţit de soţie de mai multe luni, iar divergenţele dintre ei au pornit de la faptul că femeia nu a vrut să-l lase să-şi vadă copilul. El nu este la prima abatere de acest fel. Este cunoscut de oamenii legii că de câte ori are divergenţe în familie,  se urcă pe stâlp şi protestează.
Cristian Bănică a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, unde medicii au constatat că acesta nu are fracturi sau alte leziuni interne, motiv pentru care au luat decizia de a-l trimite la Spitalul de Psihiatrie, unde va rămâne sub observaţia pentru 24 de ore.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite