Un jandarm beat a spart geamurile Primăriei Gura Foii şi a distrus un autocar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Eu sunt jandarm şi fac ce vreau”. Asta pare să-şi fi spus  un tânăr de 26 de ani, din comuna dâmboviţeană Gura Foii, angajat în cadrul Jandarmeriei Române, în Bucureşti.

Ilie Dragoş era supărat din cauza unor certuri cu soacra, motiv pentru care a băut până târziu în noapte. Atunci şi-a adus aminte că are ceva de împărţit şi cu cei de la primărie. S-a înarmat cu un ciocan şi a spart toate geamurile de la intrare. „A fost foarte recalcitrant. A venit aici cu ciocanul şi a dat în toate geamurile. E supărat pe mine pentru că l-am reclamat şi data trecută atunci când a urinat pe primărie iar pe mine m-a bătut şi mi-a spart ochelarii. Cu mine are ce are pentru că i-am făcut reclamaţie la procuratură. M-a ameninţat cu moartea. Mi-e frică şi mie, vă daţi seama”, a declarat Popescu Nicolae, paznicul Primăriei Gura Foii.


Nu e prima oară când face scandal

Jandarmul recalcitrant nu este la prima abatere de acest fel. „Cred că este supărat pe el, pe caracterul lui, nu pe primărie, pentru că nu este prima oară când face asta. L-a ameninţat pe primar, pe paznic. Acum două luni a venit şi a urinat pe sediul primăriei şi l-a bătut pe paznic”, a declarat Laurenţiu Bâdeş, viceprimarul comunei Gura Foii.

image

A condus beat şi fără permis

Problemele tânărului nu se opresc aici. Acesta a condus beat şi fără permis şi a distrus şi un autocar în care a intrat cu maşina personală. „Este Ilie Dragoş, jandarm în Bucureşti. Era şi la volan cu berea în mână, vă daţi seama în ce stare era. Poliţia se ruga de el să nu mai bea şi nu asculta deloc. În momentul acela i-au pus cătuşele şi l-au dus la Găeşti. Mi-a produs pagube de  30.000 de lei”, a declarat Nuţă Marin, proprietarul autocarului lovit de jandarm.

Jandarmul a refuzat să dea probe pentru stabilirea alcoolemiei. Organele abilitate vor hotărî ce se va întâmpla cu el.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite