Un jandarm a tras nouă focuri de armă pentru a opri un şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici cu pistolul nu mai pot fi opriţi şoferii care se simt cu musca pe căciulă. Un jandarm aflat în patrulă mixtă auto pe raza localităţilor Şotânga şi Doiceşti, a tras de nouă ori cu pistolul pentru a-l determina pe un şofer să tragă pe dreapta.

Totul s-a întâmplat duminică, 25 septembrie. În urma unei acţiuni mixte împreună cu efective din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgovişte, un jandarm aflat în patrulă mixtă auto pe raza localităţilor Şotânga şi Doiceşti, împreună cu un agent de poliţie, au intervenit pentru urmărirea unui autovehicul al cărui conducător auto n-a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului.

Pe timpul urmării autovehiculului, jandarmul a folosit armamentul din dotare în condiţii de siguranţă şi cu respectarea procedurilor legale, trăgând 3 focuri de avertisment în plan vertical şi 6 în direcţia autoturismului, nefiind înregistrate victime.

În urma acestei acţiuni, autovehiculul a fost găsit abandonat la ieşire din localitatea Goleasca, lucrătorii de poliţie efectuând cercetări în vederea identificării conducătorului auto.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite