Un deţinut de la Penitenciarul Mărgineni a juns în comă la spital, cu craniul zdrobit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viaţa unui deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni, închis pentru omor,  mai atârnă doar de un fir de aţă, după ce, luni, a ajuns în comă la Spitalul din Târgovişte, cu capul zdrobit, în comă. Agresorul este un coleg de celulă, închis pentru violare de domiciliu şi se pare că între cei doi era un conflict mai vechi.

Medicii de la Ambulanţă povestesc că sângele ţâşnea pur şi simplu prin ochii victimei care are o fractură severă la cap. Victima, un bărbat de 31 de ani, era închis pe viaţă la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni pentru două omoruri. “Pacientul a fost preluat de la Penitenciarul Mărgineni. Prezenta un traumatism cranico-cerebral prin agresiune. A fost prezentat la Spitalul Orăşenesc Moreni iar de acolo a fost preluat de Ambulanţa Târgovişte. Se află în comă”, a declarat dr. Clauduiu Dumitrescu, director medical Ambulanţa Dâmboviţa.



Cei doi erau închişi în regim de maximă siguranţă, fiind clasificaţi în categoria celor care prezintă risc pentru siguranţa locului de deţinere.

“Conducerea Penitenciarului a luat măsurile necesare care se impun în astfel de situaţii şi anume: a fost informat judecătorul delegat pentur executarea pedepselor privative de libertate, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni. De asemenea, a fost izolată persoana privată de libertate agresoare”, a declarat subinspectorul Alexandra Constantinescu, purtător de cuvânt Penitenciarul Mărgineni.

Medicii dau îi slabe şanse deţinutului lovit de a mai trăi. Acum, pe lângă pedeapsa de patru ani pentru violare de domiciliu pe care o are de ispăşit agresorul, i pot adăuga alţi 25 pentru omor, dacă colegul său de celulă nu va mai trăi.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite