Un copil de 2 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut într-o groapă plină cu apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băieţel în vârstă de doi ani, din comuna dâmboviţeană Runcu este supravegheat în permanenţă de medici, după ce a căzut, astăzi, într-o groapă cu apă, adâncă de peste un metru. Totul s-a întâmplat în apropierea casei părinţilor săi, în urma incidentului copilul fiind transportat în stare foarte gravă la Spitalul Orăşenesc Pucioasa.

Copilul, din satul Bădeni, a fost preluat de către cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa, care l-au resuscitat pe tot parcursul traseului spre unitatea medicală.

Copilul în vârstă de doi ani era acasă împreună cu o soră de 17 ani, în condiţiile în care tatăl său este plecat la muncă, iar mama copiilor este bolnavă, fiind imobilizată la pat. "Primele noastre cercetări arată că băiatul în vârstă de doi ani nu a fost supravegheat şi în timp ce se juca a căzut într-o groapă cu apă din apropierea locuinţei, în condiţii încă neelucidate. A fost scos de acolo de sora lui în vârstă de 17 ani, iar medicii de la ambulanţă ajunşi în câteva minute la faţa locului, după un apel la 112, i-au acordat primele îngrijiri medicale şi l-au resuscitat, iar în prezent copilul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc din Pucioasa", a declarat inspector Ioana Preda, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Medicii Spitalului Orăşenesc Pucioasa au solicitat un elicopter SMURD pentru a-l transporta pe copil, care se află în stare critică, la Spitalul Grigore Alexandrescu din  Bucureşti.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite