"Un colţ de cer" - mărturisirea de credinţă a scriitorului Adrian Melicovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Placheta de versuri a lui Adrian Melicovici (dreapta) a fost bine primită de iubitorii de poezie
Placheta de versuri a lui Adrian Melicovici (dreapta) a fost bine primită de iubitorii de poezie

Adrian Melicovici, amicul tuturor, omul pus mereu pe şotii, după cum l-a descris Carmen Vădan - directoarea Bibliotecii Ion Heliade Rădulescu, a propus astăzi iubitorilor cuvântului scris o întâlnire inedită, prilejuită de lansarea primului său volum de poezie - "Un colţ de cer".

Placheta a fost bine primită de public, dar şi de criticii de specialitate. "Naturaleţea este caracteristica de bază a versurilor lui Adrian Melicovici, un prozator cu o tematică şi un stil proprii", a precizat profesorul Mihail Stan, preşedintele Societăţii Scriitorilor Târgovişteni şi director al Editurii Bibliotheca.

Doctorul în ştiinţe George Coandă, scriitor dâmboviţean cunoscut până la cele mai înalte niveluri, omul prin mâna căruia au trecut mii de tineri creatori ai cuvintelor bine ticluite, a apreciat faptul că Adrian Melicovici spune ce are pe suflet în volumul său de versuri. "Poezia lui este un fel de mărturisire de credinţă".

Prezent la lansare, viceprimarul Târgoviştei, profesorul Honorius Moţoc, a mărturisit că, citind volumul «Un colţ de cer» a descoperit o altă latură a omului Adrian Melicovici, cea sensibilă. "Îl cunosc pe Adrian Melicovici de mai mulţi ani.  A avut de-a lungul timpului o evoluţie interesantă".

Autorul a dezvăluit publicului deosebit de select prezent astăzi la lansarea volumului său de versuri că "Un colţ de cer" este creaţia sa de suflet, pe care a dedicat-o unei prietene formidabile, întâlnită pe reţelele de socializare. În final, Adrian Melicovici ne-a îndemnat pe toţi să descoperim frumosul din fiecare. 

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite