Un candidat la primărie promite să aducă ploaia în casele localnicilor după ce acum şase luni a cerut să fie eutanasiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi în campania electorală din acest an sunt o serie de candidaţi "interesanţi". Unul dintre aceştia este Florin Neagu, candidat PP-DD la Primăria Voineşti, judeţul Dâmboviţa, care a devenit cunoscut datorită campaniei sale prin care le promite alegătorilor săi că le va aduce ploaia în case.

În afişele sale electorale, Neagu Florin Mihail le cere consătenilor să voteze schimbarea, respectiv să-l aleagă pe „omul care aduce ploaia (...) în casele dumneavoastră".

"Ploaia este o binefacere, ploaia are multă apă şi ne trebuie multă apă ca să spălăm toate nedreptăţile care s-au făcut în ultimii 23 de ani, mai ales în ultimii 4 ani", a declarat "Omul care aduce ploaia", cum se autointitulează, pentru Digi24.

În urmă cu o jumătate de an, Neagu Florin Mihail cerea Primăriei pentru care acum candidează, dar şi Prefecturii Dâmboviţa, să fie eutanasiat pentru că era convins că "nu mai are rost să mai existe pe lumea asta". Bărbatul primise chiar şi numere de înregistrare la cererea sa.

Supărarea sa pornea din problemele cu proprietăţile pe care le cumpărase pe teritoriul comunei. Citeşte aici ce spunea atunci actualul candidat la primăria Voineşti.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite