Un bărbat de 62 de ani s-a aruncat în puţ pentru că aşa visase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea trecută a fost cu adevărat cea mai rece din viaţa unui bărbat de 62 de ani, din localitatea dâmboviţeană Adânca. Acesta s-a aruncat într-un puţ de pe marginea drumului aflat la câţiva paşi de gospodăria sa.

Soţia sa le-a povestit asistentelor de pe ambulanţă că acesta s-a trezit în miezul nopţii, speriat, spunând că a visat că s-a aruncat în puţ. Femeia nu s-a gândit în nicio clipă că visul soţului său ar putea deveni realitate, aşa că a pus din nou, liniştită, capul pe pernă. Peste trei ore însă, avea să-şi vadă bărbatul, tremurând de frig, în puţul adânc de cinci metri. „Mi-a spus fata să ies până afară că se vaită cineva. Ţipa foarte tare . Când am ieşit şi am văzut că e el am zis că leşin de spaimă. Am strigat la lume pe aici şi au venit cu sfori ca să îl tragem dar n-am reuşit până nu au venit pompierii”, a declarat Maria Dumitrică.

Stelian Dumitrică striga cât îl ţineau plămânii că îi este frig şi că vrea să fie scos cât mai repede din apa rece. „Îmi este frig rău. Scoateţi-mă de aici. Mi-au amorţit picioarele, nu mai pot”, se văita bărbatul.

Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de acoperişul puţului care nu le permitea acestora să introducă o scară pentru a-l salva pe bărbat. Operaţiunea de salvare a durat aproape 15 minute. Imediat după ce a fost scos din puţ, „visătorul” a primit primele îngrijiri medicale. „Pe pacient l-am găsit cu traumatism cranio cerebral şi intrase deja în şoc hipotermic. L-am transportat la spital iar acum este în stare stabilă, dar va mai rămâne internat câteva zile”, a declarat Ilie Roxana, asistentă la Ambulanţa Dâmboviţa.

Se pare că Stelian Dumitrică are probleme psihice însă atât familia, cât şi vecinii săi spun că acesta nu a mai avut tentative de suicid şi că era un om liniştit şi muncitor.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite