Un bărbat a ajuns la spital mâncat de viermi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătrâneţea este grea de îndurat, mai ales când nu ai pe nimeni lângă tine. Un bărbat de 89 de ani din localitatea dâmboviţeană Braniştea a ajuns în chinuri la spital după ce ambele picioare i-au fost acoperite de cangrene vechi de câteva luni.

Pe alocuri carnea îi fusese pur şi simplu mâncată de viermi. Asistentele şi medicii s-au mirat cum de mai este în viaţă. ”Pacientul prezintă la membrele inferioare plăgi suprainfectate. Tensiunea este bună dar aşteptăm rezultatele analizelor de laborator. Încă e neclar în exprimare”, a declarat, Marinela Târcolea, director medical Spitalul din Titu.

Este veteran de război

Dumitru Rizea a fost în cel de-al doilea război mondial unde a luptat cinci ani de zile. După ce s-a ferit de gloanţe şi a fost gata să-şi dea viaţa pentru binele ţării, fata sa de 50 de ani, nici nu vrea să mai audă de el. “Am copiii răi. Nu vorbeşte fata cu mine. Nu are nimeni grijă de mine. Vrea să le dau pământul să aibă avere. Sunt veteran de război. Cinci am fost pe front. Fata nu mă întreabă şi pe mine “băi tată, ce te doare, hai să îţi fac ceva de mâncare”, spune bietul om.

Colegii de salon s-au închinat când l-au văzut

Barbatul a fost scos din casă cu ajutorul celor de la descarcerare. Imediat ce a fost adus la spital, asistentele l-au băgat la dezinfecţie. Colegii de salon spun ca nu au mai vazut aşa ceva. “Şi eu am trecut prin foarte multe traume, că am un picior amputat, dar în momentul în care apare o mică eczemă, trebuie să te prezinţi la spital. Nu am mai văzut aşa ceva” a declarat Cornel Mitu.
Bărbatului i se va face o investigaţie amănunţită iar medicii nu exclud varianta ca acesta să rămână fără ambele picioare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite