Arbitru din Liga a V-a Onoare, lovit cu bestialitate după ce a dat un cartonaş roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băataie pe un teren din Pietroşiţa
Băataie pe un teren din Pietroşiţa

Liga a V-a Onoare a devenit un adevărat ring de box pentru un arbitru. Partida Pietroşiţa - Buciumeni a fost umbrită de un incident care apare tot mai des pe terenurile din judeţul Dâmboviţa. Centralul Mugurel Ciocmata a primit o corecţie zdravănă de la Adrian Savulescu pe motiv că a primit cartonaşul roşu.

În minutul 51, la un fault în tuşă, centralul Mugurel Ciocmata a acordat lovitură liberă in favoarea echipei gazda, iar jucatorul celor de la Buciumeni, Adrian Savulescu "Chifla" a protestat vehement la decizia centralului. "A fost un fault clar în marginea terenului, iar jucatorul celor de la Buciumeni a protestat timp de câteva secunde. Arbitrul i-a dat galben, iar după asta "Chifla" a început să-l înjure, motiv pentru care a fost eliminat. Atunci jucătorul l-a lovit cu pumnulîin faţă şi i-a mai dat două picioare, unul în burta şi unul în spate! A avut noroc că nu l-a prins bine că nu se mai ridica", a declarat unul dintre conducătorii echipei Voinţa Pietroşiţa.

Partida a fost continuată iar în final s-au impus gazdele cu 2-0. Arbitrul Mugurel Ciocmata a dat declaraţie la poliţie iar acum are de gând să îşi scoată certificat medico legal pentru că este suspect de fratură de pomete.
Sursa: infotgv.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite