Furtuna de aseară a smuls un acoperiş, în Târgovişte. Cinci maşini au fost avariate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acoperişul unui bloc din Târgovişte a fost pus la pământ de vântul puternic din seara aceasta. Proprietarii a cinci maşini se văd acum nevoiţi să scoată bani buni din buzunarul propriu pentru a-şi repara maşinile.

Totul s-a întâmplat în această seară într-o parcare din microraionul IV din Târgovişte. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, maior Eduard Ţelea, vântul a smuls acoperişul pe o suprafaţă de 40 de metri pătraţi. Pompierii au intervenit pentru a asigura zona şi a îndepărta acoperişul într-un loc sigur.



Proprietarii de maşini acuză asociaţiile de proprietari că au făcut lucrări de mântuială atunci când s-au gândit să îşi apere blocurile de ploi, folosind materiale de proastă calitate, neavând certificate de garanţie. „Am văzut acoperişul cum a căzut ca un uliu uriaş. Este foarte uşor iar vântul acesta puternic l-a smuls imediat. Păcat de oamenii aceştia că acum reparaţia o să-i coste scump”, a declarat un locatar. Cel mai ghiniost a fost prorpietarul unui Logan care s-a ales cu luneta spartă.

Maior Eduard Ţelea a mai declarat că nu au mai fost înregistrate alte evenimente din cauza vântului puternic.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite