UPDATE LUPTĂ PE PUTERE Senatorul Ţuţuianu: „Am făcut o plângere penală pentru aceşti fluturaşi mincinoşi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul Adrian Ţuţuianu
Senatorul Adrian Ţuţuianu

Senatorul PSD de Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, cel care a fost ţinta predilectă a pliantelor împrăştiate noaptea trecută prin oraş, spune că va depune o plângere penală la IPJ Dâmboviţa şi Poliţia Târgovişte pentru ca cei care se află în spatele acestei campanii denigratoare și au răspândit flayerele să răspundă în faţa legii.

“Am făcut plângere penală pentru aceşti fluturaşi mincinoşi. Am să o transmit IPJ Dâmboviţa şi Poliţiei Municipiului Târgovişte, care, atunci când a fost vorba de fluturaşi care priveau reprezentanţi ai puterii, s-au mobilizat foarte bine să îi strângă, să îi identifice pe autori și să aplice amenzi. Am să văd dacă, de data aceasta, poliţia din Dâmboviţa va încerca măcar să îşi facă datoria şi să identifice persoanele care i-au distribuit. Sigur, noi îi cunoaştem. Sunt activişti ai PDL din teritoriu.

Nu am fost uimit că Florin Popescu a umplut județul cu astfel de fluturași. Eu nu am fost niciodată un chiulangiu. Voi participa la lucrările Parlamentului atunci când sunt îndeplinite condițiile cerute de USL. Nu am neglijat însă activitatea parlamentară. În acest sens, se poate consulta site-ul Senatului. Cum am spus, nu primim bani pentru ceea ce nu facem. Acești bani, eu îi voi destina unui proiect cultural”, a precizat senatorul Țuțuianu.

Parlamentarul a făcut și o comparație între activitatea pe care a depus-o în cei trei ani de când este senator și cea a lui Florin Popescu, pe vremea când era deputat.

”Inițiative legislative: Țuțuianu - 39, Popescu - 14. Moțiuni: Țuțuianu - 13, Popescu - 4. Întrebări: Țuțuianu - 100, Popescu - 8; Interpelări: Țuțuianu - 70, Popescu - 1. Mi se pare firesc să recunoaștem fiecăruia și ce a făcut, și ce nu a făcut. Domnul Florin Popescu este autorul acestor mizerii. Îi spun că are obligația să justifice de unde are PDL Dâmbovița bani pentru astfel de pliante. Nu cumva din banii negri de la lucrările publice?”.

De la ce a pornit totul...

Mai avem cel puţin două luni până la debutul campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie, însă la Târgovişte adversarii politici şi-au... ascuţit bine cuţitele. Noaptea trecută, s-au împrăştiat în oraş mii de fluturaşi cu iz electoral. Fiecare scară de bloc a fost ”dotată” cu asemenea flayere, în care se vorbește despre greva de lux a parlamentarilor.



”Parlamentarii de la PSD, PNL şi PC cheltuiesc din banii statului 1,4 milioane de euro lunar. Atât te costă pe tine, românul de rând, să îi întreţii pe deputaţii şi senatorii care preferă să facă grevă, decât să-şi facă treaba în Parlament”. Ţinta atacurilor este senatorul Adrian Ţuţuianu, singurul parlamentar de Dâmboviţa dat exemplu, ca fiind ”chiulangiul cu venituri parlamentare de peste 100 de milioane de lei vechi/lună”.

În luna octombrie, primarul Gabriel Boriga a fost şi el personajul principal în alte mii de fluturaşi împrăştiaţi prin oraş. Târgoviştenii erau îndemnaţi să renunţe la ”primarul-infractor”. Niciun partid de opoziţie nu şi-a asumat atunci campania de denigrare, cum probabil nici cea de noaptea trecută nu va fi... revendicată.

S-au împărțit mii de fluturași

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite