UPDATE: VIDEO 85 de persoane audiate în dosarul furtului de ţiţei cu ramificaţii în patru judeţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Percheziţiile făcute de oamenii legii în această dimineaţă nu au rămas fără urmări. Numai puţin de 85 de persoane au fost duse la audieri în dosarul furtului de ţiţei. Vă reamintim că anchetatorii au făcut 74 de percheziţii în judeţele Dâmboviţa, Argeş, Prahova şi Teleorman pentru a destructura o reţea bine ramificată, care îşi are rădăcinile în Dâmboviţa. Printre cei ridicaţi de mascaţi se află trei poliţişt

Suspecţii furau “aur negru” din conducta magistrală a OMV-Petrom. Anchetatorii au stabilit că au sustras mai bine de 15 tone de ţiţei. De la domiciliile acestora au fost ridicate, în vederea instituirii sechestrului asigurator, mai multe instalaţii artizanale folosite la furtul produselor petroliere şi 19 autovehicole folosite de suspecţi la sustrageri.



Cu banii proveniţi din vânzarea produselor petroliere şi-au construit vile de lux şi şi-au cumpărat tiruri cu care efectueză transporturi internaţionale. La unii dintre suspecţi au fost descoperite instalaţii artizanale racordate din conductă, direct în curţile proprii. La acţiune au participat două elicoptere ale MAI şi peste 100 de maşini ale anchetatorilor din toate structurile participante la operaţiune.

Firul poveştii

Sudul judeţului Dâmboviţa, dar şi judeţele Argeş, Prahova şi Teleorman, sunt luate cu asalt de anchetatori care vor cu orice chip să destructureze o întreagă grupare infracţională care ocupă cu furtul de produse petroliere. Nu mai puţin de 74 de percheziţii domiciliare au fost efectuate în de la primele ore ale dimineţii.



Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a dispus efectuarea a 74 de percheziţii domiciliare pentru identificarea şi cercetarea unor grupări infracţionale specializate în furtul de produse petroliere din conducte magistrale, pe raza judeţelor Dâmboviţa, Argeş şi Teleorman.

La percheziţii au luat parte poliţia din cele patru judeţe, Direcţia Generală Anticorupţie, Direcţia Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, Inspectoratul General al Aviaţiei, Direcţia de Supravegheri Operative, Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi Serviciul Român de Informaţii.

Percheziţii Dâmboviţa
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite