UPDATE: VIDEO: Urmăreşte aici operaţiunea de transportare cu elicopterul a bebeşului bolnav de inimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Micuţul suferă de o malformaţie numită transpoziţia vaselor mari, caracterizată prin inversareacelor două artere mari ale corpului, pulmonară şi aortă. Aorta iese din ventriculul drept al inimii iar artera pulmonara iese din ventriculul stâng.

“Este vorba de o malformaţie cardio vasculară gravă şi are nevoie urgentă de operaţie. Viaţa îi este pusă în pericol. Copilul este intubat în momentul acesta şi necesită transport medicalizat. Doar o operaţie îl mai poate salva acum pentru că este vorba de o transpoziţie de mari vase”, a declarat dr. Carmen Marcu, directorul medical al Spitalul Judeţean de Urgenţe din Târgovişte.

Pentru salvarea lui Marius s-a dus o luptă contra cronometru. Orice minut pierdut îi putea fi fatal. “Părinţii sunt distruşi, vă daţi seama. Este primul lor copil. Mă rog la Dumnezeu să îl facă bine pe Mariusică al meu. A dat necazul peste el aşa de mic. Sper să se fac bine că nu ştiu ce mă fac dacă păţeşte ceva pentru că îl iubesc enorm”, ne-a spus cu lacrcimi în ochi Mioara Preda, bunica bebeluşului.

Mama bebeluşului are 27 de ani şi lucrează ca femeie de serviciu la Bucureşti iar tatăl are 33 de ani şi lucrează în construcţii.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite