UPDATE: Uţă,zis "Danezu" (21 de ani) a scăpat basma curată cu ajutorul judecătoarei Elena Turcu atunci când şi-a bătut prietena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uţa şi-a bătut prietena cu pumnii şi picioarele, în aprilie 2010, în scara unui bloc, pentru că avea de gând să îl părăsească, apoi a încuiat-o în casă. Uţă nu fost considerat pericol social şi a fost lăsat în libertate. La câteva zile de la comiterea agresiunii fata şi-a retras plângerea deşi bătaia a fost înregistrată de camerele de supraveghere ale unui magazin, dar şi ale blocului în care locuia. Judecătorul car

Fostă şefă a secţiei penale a Tribunalului Dâmboviţa, Turcu a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru conducere sub influenţa alcoolului şi lovirea a două autoturisme în 2007. Citeşte aici şi aici.

Uţă e membru într-o grupare condusă de Florin Pârjol, zis "Ghenosu", care în 2000-2003 s-a ocupat cu racolarea de tinere pe care le exploata sexual în Spania şi Franţa. Francezii i-au arestat pe şapte dintre membrii reţelei, inclusiv pe Pârjol. Magistraţii francezi i-au dat lui Ghenosu 7 ani de închisoare. Trimis în ţară, Pârjol a fost încarcerat la Penitenciarul Mărgineni şi după un an a fost însă eliberat. Din instanţa care l-a pus în libertate pe Ghenosu a făcut parte aceeaşi Elena Turcu.

În ceea ce îi priveşte pe alţi membrii ai grupării, ei au fost eliberaţi din arest de judecătorul prahovean Dumitru Rebegea, care a fixat un termen de judecătată a lui Pârjol după ce îi expira ordonanţa de reţinere. Pentru acea decizie, Rebegea a fost arestat în noiembrie 2009. Ar fi primit 30.000 de euro şpagă.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite