UPDATE: Trupurile neînsufleţite ale preotului Nicolae, soţiei şi fiicei sale au fost depuse la Biserica Gheboaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la Laboratorul de Medicină Legală Târgovişte, zeci de persoane - rude, prieteni, săteni şi preoţi - au aşteptat ore în şir scoaterea trupurilor neînsufleţite ale preotului Nicolae Nicolae, soţiei sale - Florina, şi copilei de 15 ani - Ioana.

Protopopul Protoeriei Titu, Dumitru Stancu, cumnatul victimei, era răvăşit de durere. Soţia sa, sora Florinei Nicolae, plângea cu lacrimi amare.

"Este ceva de nedescris. O asemenea nenorocire nu mă aşteptam să se abată pe capul bietei familii. Trei oameni s-au dus în pământ, iar un băiat de 12 ani a rămas orfan, singur pe lume", spune un bătrân venit de la Gheboaia.

Ioana, fetiţa de 15 ani, care a pierit în cumplitul accident rutier de aseară, era elevă în clasa a IX-a la Liceul Constantin Cantacuzino. Era cunoscută drept olimpica la franceză. Pentru rezultate sale deosebite, adolescenta a primit chiar şi o bursă la Lyon. A rămas orfan de ambii părinţi un băiat de 12 ani.

Ca o coincidenţă stranie, cel care se afla la volanul BMW-ului - preotul Florin Cergan este din aceeaşi comună cu soţia preotului Nicolae, respectiv de la Tătărani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite