UPDATE: Tatăl bătăuş: “Nu mi-am bătut fetiţa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Teaşă, tatăl fetiţei
Marian Teaşă, tatăl fetiţei

Chiar dacă Direcţia pentru Protecţia Copilului Dâmboviţa  va cere instanţei, decăderea din drepturile părinteşti a tatălui care şi-a maltratat fetiţa de doar zece ani, acesta neagă totul. Spune că nici nu s-a atins de ea.

În aceasta după-amiază, tatăl fetiţei, s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru a vedea în ce stare se află fata, însă, la vederea jurnaliştilor a fugit. “Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu am bătut-o”, spune acesta, refuzând însă să răspundă întrebărilor adresate de jurnalişti.

Cel mai probabil, cele două fete vor fi date în plasament de urgenţă. Oamenii legii îl aşteaptă în cursul zilei de astăzi, pe tatăl care şi-a maltratat copila, pentru a răspunde acuzaţiilor.
 
Mama fetiţei, povesteşte că a fugit de acasă pentru că nu mai suporta bătăile pe care le primea de la soţul ei. Niciodată însă, spune femeia, nu s-a întâmplat ca acesta sa le lovesca pe cele două fete. “Nu pot să spun prea multe pentru că îmi este frică de el. El a bătut-o pe fată. Asta e. Nu ştiu ce să mai zic”, spune Ana Maria Blănariu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite