UPDATE: S-a lăsat cu victime la petrecerea de sfârşit de an organizată în Primăria Pietrari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Funcţionarul de la Primăria din Pietrari a murit după ce a ieşit de la petrecerea dată de primar cu ocazia sfârşitului de an. Aşa ne-a declarat edilul şef al localităţii.

“Ne pare extrem de rău pentru ce s-a întâmplat. Domnul Ionescu era un om de nota zece, dar avea probleme cu băutura. Noi am făcut ieri, la primărie o mică petrecere de sfârşit de an şi a venit şi dumnealui. Aşa am făcut în fiecare an. Nu s-au consumat băuturi alcoolice, dar dumnealui venise deja băut. Nu a mai reuşit să ajungă acasă. La ora 22.00 ştiu că a plecat de la primărie. Doi localnici l-au luat şi l-au adus pe treptele primăriei şi au încercat să îi facă resuscitare până a venit ambulanţa, dar degeaba. A murit la spital”, a declarat primarul comunei Pietrari, Cornel Coman.


 
Se pare că Nicolae Ionescu a făcut stop cardio respirator în drum spre casă. Omul a alunecat şi a căzut într-un şanţ. Nu a mai putut să se ridice şi, spre ghinionul său, nu a fost văzut de niciun localnic la timp. 

Unii localnici vorbesc despre faptul că petrecerea s-a ăncheiat în jurul orei patru dimineaţa. Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Dâmboviţa, victima a fost ridicată de ambulanţă, în jurul orei şase dimineaţa.

No title

Nicolae Ionescu este funcţionar la Primăria Pietrari de peste 30 de ani şi lucra la Direcţia de Urbanism şi Situaţii de Urgenţă.


Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite