UPDATE: Nicolae Coman nu a consumat etnobotanice. A murit de distrofie hepato-renală şi tuberculoză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 22 de ani din comuna dâmboviţeană Petreşti, despre care s-a presupus că ar fi murit în urma consumului de etnobotanice, a murit din cauza naturale. Medicii legişti dâmboviţeni care i-au efectuat necropsia au concluzionat că Nicolae Coman a murit de distrofie hepa-renală şi de tuberculoză netratată.

CITIŢI ŞI "TÂNĂR BĂGAT ÎN MORMÂNT DE ETNOBOTANICE! Părinţii o acuză pe prietena sa că l-a drogat"

Nicolae Coman, fiul unui fost poliţist, a murit, ieri dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.  A stat internat timp de 11 zile, după ce în data de 29 noiembrie, a fost adus în comă de gradul trei la spital. De atunci, a zăcut pe patul de spital, fără ca doctorii să-i găsească vreun leac.

“Doctorii ne-au spus că e vorba de etnobotanice. Nu ştiu ce s-a întâmplat că fuma doar câte o ţigară cine ştie când. În data de 28 noiembrie am fost plecaţi până la socri. La un moment dat, mă sună nora şi îmi spune că Nicu e beat mort. Toată noaptea am stat cu ea în telefoane. Spre dimineaţă mă sună iar şi îmi spune că Nicu nu mai mişcă”, ne-a povestit Marin Coman, tatăl tânărului decedat.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite