UPDATE: Larisa Toma: "Am ales Aradul pentru că a fost cea mai bună ofertă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Larisa Toma a ales să joace pentru BC ICIM Arad, eterna rivală a Municipalului, de unde a primit o ofertă mai bună decât cele venite din partea altor cluburi din ţară. Tot la Arad va juca şi Monika Brosovszky.

După ce au făcut senzaţie în ultimii doi ani atât în campionatul intern cât şi în Fia EuroCup pentru Municipal MCM, Monika Brosovszky şi Larisa Toma au semnat contracte valabile pe un sezon cu BC ICIM Arad, echipă care în sezonul următor îşi propune să câştige atât titlul naţional, cât şi Cupa României.
"Am ales Aradul pentru că a fost cea mai bună ofertă, am avut ofertă şi de la Satu Mare. Aradul a vrut-o de mult timp pe Monika Brosovski. Ca şi la Târgovişte şi la Arad este un public minunat. Eu mă duc unde cred eu că îmi este bine. Oriunde mă duc pun suflet, aşa cum am făcut şi la Municipal MCM şi la Satu Mare", a declarat pentru Adevărul de Seară Larisa Toma.
La 36 de ani, Monica Brosovszky revine la Arad, echipa cu care a câştigat două titluri naţionale, în 1995 şi 1998, şi se va alătura unui lot restrâns în prezent, din care mai fac parte fosta sa coechipieră Toma, o altă baschetbalistă transferată recent, Laura Drăgoescu, precum şi jucătoarele de anul trecut din lotul arădean, Nagy Meszaroş, Perdei şi Urban.
O altă jucătoare care ar putea sosi la Arad în următoarea perioadă este Cristina Ciocan, extrema echipei naţionale, care a evoluat sezonul trecut la Sfântu Ghoerghe şi Satu Mare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite