UPDATE: Între victima şi agresorul de pe lacul Samurcaşi exista un conflict mai vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Brăileanu, de 36 de ani, cel care a murit azi-noapte, după ce a fost împuşcat în piept cu o armă de vânătoare, era cunoscut în sat ca un individ înrăit. Spun poliţiştii că pe numele său existau mai multe dosare penale pentru violenţe şi braconaj piscicol.

Noaptea-trecută, vărul său, Stelică Brăileanu, de 39 de ani, se afla în misiune de patrulare pe malul lacului din Samurcaşi, fiind angajat ca paznic. Împreună cu el, venise un prieten. Bărbatul avea asupra lui pistolul cu gaze pentru care deţinea permis de port-armă, dar şi o puşcă de vânătoare modificată, având ţevile tăiate la circa 30 de centimetri, armă de calibrul 12 mm.

Stelică Brăileanu a declarat poliţiştilor că vărul său Cătălin a apărut din întuneric şi a sărit în faţa maşinii, înjurându-l şi ameninţându-l cu un cuţit. “E a nu ştiu câta oară când face chestia asta. Am fost scăpat de câteva ori de câţiva prieteni. Acum, am vrut să-l sperii şi de frică... am vrut să trag în sus, dar din greşeală s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, povesteşte Stelică Brăileanu.

Puşca cu care l-a omorât pe vărul său, paznicul de pe lac spune că o avea de câteva zile. Ar fi primit-o de la un taximetrist. Ştie că era ilegal ce făcea, însă afirmă că nu avea încotro. “Trebuia să fac ce am făcut. Mă simţeam ameninţat permanent. Şi eu, şi familia mea. Am peste 10 reclamaţii împotriva lui depuse la Poliţie, la Parchet, peste tot. Eram în maşină. Pe geam a încercat să mă taie azi-noapte cu cuţitul. Îmi pare rău ce s-a întâmplat”, afirmă Stelică brăileanu.

Audierile nu s-au încheiat nici la această oră.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite